Професионалци за недвижности од земјава и странство имаа можност да се запознаат со придобивките кои комплексот „Гранд Скопје“ ќе ги обезбеди за неговите идни корисници и нашиот главен град.

Оваа можност ја креираше првата Конференција за недвижности во земјава, на која златен спонзор беше „Гранд Скопје“.

Погледнете го видеото каде се сервирани најважните пораки од првата Конференција за недвижности во земјава, која создаде одлична шанса за вмрежување, размена на искуства и отворен разговор на актуелни теми и предизвици кои ја засегаат индустријата за недвижности.