Контактирајте нé:

Тел: +389 70 355351 | + 389 70 233055
E-mail: info@grandskopje.mk

  Се согласувам со правилата и условите за користење.

  Посетете нé:

  Гранд Скопје – Продажен салон

  Градски Трговски Центар – ГТЦ, Скопје 
  Кеј „13ти Ноември“, 1 кат, Секција 7

  Понеделник – Петок: 08:00 – 18:00 часот