Били кој живее и работи во Сиднеј е еден од задоволните клиенти кој сакаше да го сподели своето искуство со тимот на Гранд Скопје. Тој пред нашата камера зборуваше за целиот процес на купопродажба сакајќи да ги поттикне сите заинтересирани за комплексот да ја побараат својата персонализирана понуда во ГТЦ на 1 кат во нашиот продажен простор што поскоро. 

„…Гранд е една прекрасна и транспарентна фирма.“ – одговара Били на прашањето за порака до сите кои би го погледнале видеото. 

Слушнете ги и останатите одговори во видео изјавата на Били.