Сонувајте големи соништа и создавајте среќа во вашиот нов дом во „Гранд Ривер“ со станбениот кредит на Стопанска банка!

ПРОМОТИВНО

Сите апликации примени до 31.12.2022 добиваат:

 • 100% ослободување од административните трошоците
 • 100% ослободување од трошоци за процена
 • 100% ослободување од нотарски трошоци 

Гарантирани каматни стапки за период од првите 5 или 10 години по избор на клиентите за кредити во валута ЕУР:

 

 • Опција1: 
  • 3,20% фиксна каматна стапка за период од 5 години, за кредит со вклучено животно осигурување
  • 3,40% фиксна каматна стапка за период од 5 години, за кредит БЕЗ вклучено животно осигурување

 

 • Опција2: 
  • 3,40% фиксна каматна стапка за период од 10 години, за кредит со вклучено животно осигурување
  • 3,60% фиксна каматна стапка за период од 5 години, за кредит БЕЗ вклучено животно осигурување

 

ПРЕДНОСТИ:

 • Сопствено учество: 15% (10% во случај да се остави и дополнително обезбедување со Имотен лист)
 • Можност да се остави под хипотека станот кој се купува
 • Прилагодлив рок на отплата до 30 години 
 • БЕЗ провизија за предвремена отплата со сопствени средства
 • Без меница, без административна забрана, без жиранти
 • Лесна и едноставна процедура за аплицирање преку широка мрежа на филијали или 24/7 достапен Контакт центар
 • Со секое одобрено кредитно барање, БЕСПЛАТНА кредитна картичка
 • Можност за одобрување и Потрошувачки кредит за внатрешно уредување со исклучително поволни услови

Заинтересираните купувачи кои се во потрага по нов дом, на најатрактивната локација во  Скопје, повеќе детални информации за станбениот кредит од Стопанска банка АД Скопје за становите во изградба во објектот „Гранд Ривер“ можат да добијат на официјалната веб-страница на Банката https://www.stb.com.mk, или да се обратат во продажниот салон на комплексот „Гранд Скопје“ во ГТЦ на 1 кат, на телефонските броеви: 070 355 351 и 070 233 055, како и на мејлот: info@grandskopje.mk.